PipeData-PRO

PipeData-PRO

Pipe-designing assistant
Оценка
3.3  (16 гласа)
Вашият глас
Резултат
4.5
Последна версия:
12.1 (За да гледате всички на)
Тази програма има 2 награди
Design pipes and find all information you need in a unified platform. Сontains a comprehensive library of piping components and designs data related to valves and flanges.
PipeData-PRO-лесна за използване на компютърна програма, която дава достъп до огромна база от знания тръби и детайли за тръбопроводи, фланци, клапи и проектиране на данни. Информация бързо и лесно да намерите и ясно Си представя на екрана.
PipeData-PRO е компютърна програма, която повишава ефективността на тръбопроводи конструкторскими бюро светкавица тежестта на търсене на информация процес на подготовка и осигуряват стандартизация. Оригинален интерфейс PipeData-PRO продължаваме да помогне интуитивно търсене на информация. Информация може да се намери, навигация с помощта на падащото меню или програма за търсене. На дисплея може да се настрои в инчове или милиметри и стража в лири или килограми.
Софтуера се актуализира, за да съответства на промените в спецификацията на тръбопроводи и операционна система MS Windows. Повечето съдържанието PipeData-Prohas Добавено по искане и за обратна връзка от потребителите в проектирането на тръбите индустрия, запазвайки PipeData-PRO свежи и актуални, сега и за в бъдеще.
Информацията е актуализирана на: