PipeData-PRO

PipeData-PRO

Pipe-designing assistant
Användarbetyg
3.3  (16 röster)
Ditt betyg
Betyg
4.5
Senaste versionen:
12.1 (Se alla)
Detta program har fått 2 utmärkelser
Design pipes and find all information you need in a unified platform. Сontains a comprehensive library of piping components and designs data related to valves and flanges.
PipeData-PRO är ett lättanvänt datorprogram som ger tillgång till en stor kunskapsbas av rör, rörsystem komponenter, flänsar, ventiler och design data. Information är snabb och enkel att hitta och si presenteras tydligt på skärmen.
PipeData-PRO är ett datorprogram som ökar effektiviteten i rör design kontor med lightning bördan av att titta upp rörsystem information och genom att tillhandahålla standardisering. PipeData-PRO ursprungliga gränssnittet är fortsatt att hjälpa intuitiv återsökning av information. Data kan hittas genom att navigera med hjälp av drop-down-menyerna eller genom att söka utility. Visa enheten kan ställas in till tum eller millimeter och wights till pounds eller kilo.
Programvaran är uppdaterad för att vara kompatibla med förändringar i rörsystem specifikationer och MS Windows operativsystem. Det mesta av innehållet i PipeData-Prohas lagts genom begäran och feed-back från användare i rör design industrin, hålla PipeData-PRO fräsch och aktuell för nu och i framtiden.
Info uppdaterad: