PipeData-PRO

PipeData-PRO

Pipe-designing assistant
Käyttäjän arviointi
3.3  (16 ääntä)
Sinun äänesi
Pisteet
4.5
Uusin versio:
12.1 (Katso kaikki)
Tämä ohjelma sai 2 palkintoa
Design pipes and find all information you need in a unified platform. Сontains a comprehensive library of piping components and designs data related to valves and flanges.
PipeData-PRO on helppokäyttöinen tietokoneohjelma, joka antaa pääsyn laajaan knowledge base-putkea, putkiston osat, laipat, venttiilit ja suunnittelun tiedot. Tiedot on nopea ja helppo löytää ja si selkeästi esitetty ruudulla.
PipeData-PRO on tietokone ohjelma, joka lisää tehokkuutta putkistot, suunnittelutoimistoja salama taakka looking-up putkisto tietoa ja tarjoamalla standardointi. PipeData-PRO alkuperäinen käyttöliittymä on edelleen auttaa intuitiivinen haku tietoja. Tiedot löytyvät navigointi käyttäen pudotusvalikoista tai etsi apuohjelma. Näyttöyksikkö voidaan asettaa tuumaa tai millimetriä ja wights kiloa tai kiloa.
Ohjelmisto on päivitetty pysyvät yhteensopiva muutokset putkisto tekniset tiedot ja MS Windows käyttöjärjestelmässä. Suurin osa sisällöstä PipeData-Prohas lisätty kautta pyyntö ja palautetta käyttäjiltä, putkiston suunnittelu teollisuus, pitää PipeData-PRO tuoreita ja ajankohtaisia nyt ja tulevaisuudessa.
Tiedot päivitetty: