PipeData-PRO

PipeData-PRO

Pipe-designing assistant
Brugerscore
3.3  (16 stemmer)
Din stemme
Score
4.5
Seneste version:
12.1 (Se alle)
Dette program modtog 2 præmier
Design pipes and find all information you need in a unified platform. Сontains a comprehensive library of piping components and designs data related to valves and flanges.
PipeData-PRO er en nem at bruge program, der giver adgang til et stort kendskab base for rør, rør, komponenter, flanger, ventiler og design data. Oplysninger, der er hurtig og nem at finde ud af, og si klart præsenteret på skærmen.
PipeData-PRO er et edb-program, der øger effektiviteten i rør design kontorer af lynet byrden af at se-up rør oplysninger og ved at give standardisering. PipeData-PRO oprindelige brugergrænseflade er fortsat at hjælpe den intuitive genfinding af information. Data kan findes ved navigation ved hjælp af drop-down menuer eller ved at søge nytte. Displayet kan indstilles til enten tommer eller millimeter og wights til pund eller kilo.
Softwaren er opdateret for at forblive kompatibel med ændringer i rør, specifikationer og MS Windows operativsystem. De fleste af indholdet af PipeData-Prohas blevet tilføjet via anmodning og feed-back fra brugerne i rør design industrien, idet PipeData-PRO friske og aktuelle for nu og i fremtiden.
Information opdateret: