PipeData-PRO

PipeData-PRO

Assistent van de pijp-ontwerpen
Gebruikerswaardering
3.6  (21 stemmen)
Jouw stem
Score
2.9
Nieuwste versie:
12.1 (Zie alle)
Dit programma ontving 2 onderscheidingen
Ontwerp van buizen en vinden alle informatie die u nodig hebt in een uniform platform. Сontains een uitgebreide bibliotheek van leidingen onderdelen en ontwerpen gegevens gerelateerd aan kleppen en flenzen.
PipeData-PRO is een eenvoudig te gebruiken computerprogramma, het geven van toegang tot een uitgebreide knowledge base van de leiding, leidingwerk, componenten, flenzen, kleppen en ontwerp gegevens. Informatie is snel en gemakkelijk te vinden en si duidelijk gepresenteerd op het scherm.
PipeData-PRO is een computer programma dat verhoogt de efficiëntie in piping design kantoren door de bliksem de last van zoek-up leidingen informatie en door middel van standaardisatie. PipeData-PRO de originele interface wordt voortgezet om te helpen de intuïtieve het ophalen van de informatie. De gegevens kunnen worden gevonden door de navigatie met behulp van het drop-down menu ' s of door de zoekfunctie. Display eenheid kan worden ingesteld in inches of millimeters en wights ponden of kilo ' s.
De software is bijgewerkt om te blijven voldoen aan de wijzigingen in de leidingen specificaties en MS Windows besturingssysteem. De meeste van de inhoud van PipeData-Prohas toegevoegd door verzoek en feed-back van gebruikers in de piping industry, het houden van PipeData-PRO fris en actueel voor nu en in de toekomst.
Info vernieuwd op: